Geir Malvik

Nasjonalitet: 
Norge
Fødselsdag: 
16.03.1962
Biografi: 

Geir Malvik er født i Sverige, nærmere bestemt Køping. Her bodde han ett år før familien flyttet til Raufoss. Faren arbeidet på Raufoss Amunisjonsfabrikk. Han sleit ut sine første fotballsko der. Som 13-åring flyttet familien igjen, denne gangen til Andenes. Her spilte han også aldersbestemt fotball, men på den tiden hadde Andenes en rutinert keeper, som det ikke var enkelt å ta plassen fra. Men i nabobygda Bleik, hadde de et lag som heter Høken, her fikk han keeperplass. På Høkens sitt A-lag spilte han til 1983.

Geir reiste så til Tromsø for å gå på lærerskole. Han meldt seg inn i TIL, fikk en kamp for A-laget. Måttet konkurere med en så god keeper som Roald Jan Pedersen. Da Roald Jan ga seg, kom legendariske Bjarte Flem. Da skjønte Geir at her var det problemer å få fast keeperplass og han tok overgang til Skarp. Han spilte for Skarp ut 1988 sesongen. Geir ble trent av Stuart Baxter, som idag trener det finske landslaget. Han ble sendt til Wimbledon i England i to måneder av Baxter, dette var lærerrikt. Etter Skarp-perioden tok han ett år for Kvaløysletta. Geir var reaksjonsterk, god på streken.

Så ble det noen år uten fotball før han i 1996 flyttet til Bodø. Der trente han junior og 2-laget til Bodø/Glimt. Fikk med seg noen kamper for 2-laget. Han var noen år i trenerteamet til Grand/Bodø sitt damelag.

Idag er han flyttet tilbake til Andenes og er trener for A-laget der. Geir har C-trenerkurs. Han arbeider som lærer på videregående skole på Andenes.  Klubben i Geirs hjerte er fremdeles TIL, tross at han  i flere sesonger har vært angasjert av Bodø/Glimt.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen. (26.05.2009)


Hjemsted: Andenes

Født: 16.03.1962

TILs-debutdato: 25.05.1984

TILs-siste dato: 25.05.1984

Høyde: 177

Matchvekt: 85

Andre klubber: Raufoss, Andenes, Høken, Skarp, Kvaløysletta, Bodø/Glimt.

Posisjon: Keeper

Kampdagsorter i stigende rekkefølge Turnering Hjemmelag Bortelag
20.05.1984 2.div.avd.B Brann Tromsø IL
Del dette: