Didier Bernard

Nasjonalitet: 
Haiti
Fødselsdag: 
26.09.1972
Biografi: 

Didier Menard har dobbelt statsborgerskap. Moren fra Haiti og faren amerikansk. Didier ble hentet til Tromsø IL i sesongen 1995, for å erstatte en skadet Tor Andre Grenersen. Men fikk bare 35 minutter spilletid. Han kom inn i Inter-Totto kampen mot Clui i Romani. Didier storspilte og var med å sikre TIL en overraskende 1-0 seier. Thomas Tøllefsen var ung og hadde vistnok på det tidspunktet gjort en del tabber, og han ble hentet inn som ny keeper. Men da han kom til Tromsø begynte Thomas å stå veldig bra, og han hadde full forståelse at han ikke fikk mer spilletid når ting fungerte så godt.

Oppholdet i Tromsø er noe han aldri vil glemme. 14 år etter at han forlot Tromsø har han enda kontakt med endel av spillerne fra TIL.

På grunn av hans doble statsborgerskap ble han hentet inn til Haitis landslag, her spilte han tretten landskamper.

Etter at kontrakten hans løp ut flyttet han tilbake til USA. Han var reservekeeper for Tampa Bay Mutiny og fikk spilt ett år i Major Leaque Soccer. Etter dette året flyttet han hjem til Orlando. Da gjorde han ferdig sivilingeniørutdanningen som han hadde holdt på med noen år.

Han begynte å arbeide i ett ingeniørfirma CH2M, ett av verdens beste i sitt slag. Idag er han vice president her. CH2M har 26 000 ansatte.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen. Kilde Bladet Tromsø. (21.07.2009).


Hjemsted: USA/Haiti

Født: 26.09.1972

Andre klubber: Central Flores Kraze,Orlando Sun Dogs, Tampa Bay Cyclones, Tampa Bay Mutiny, Cocoa Exspos

Posisjon: Keeper

Landskamper: 13

Kampdagsorter i stigende rekkefølge Turnering Hjemmelag Bortelag
09.07.1995 UEFA Intertoto Cup Universitatea Cluj Tromsø IL
Del dette: