Arne Bengt Johansen

Nasjonalitet: 
Norge
Fødselsdag: 
31.10.1963
Biografi: 

Arne Bengt Johansen er Tromsøgutt, vokste opp på Solligården. Han husker spesielt at det var mye fotball på ei løkke i området som heter "Bergersenjorda". Her spilte de mange ganger til den lyse morgen. Arthur Arntsen (Oluf) som da var en voksen mann var med i flokken.

Arne Bengt  begynte i 10-årsalderen i TUIL. Her ble han til junioralderen. Han spilte også endel A-lagskamper for TUIL. I 1981 gikk ferden over brua til TIL. Han kom på et meget godt juniorlag. Debuterte på A-laget i 1982. Både millitærtjenesten og at det var steinhard konkuranse for å komme på A-laget, gjorde at han la opp i 1982. Arne Bengt var en rask og god avslutter, med begge beina. Synes selv han var dårlig på hodet. Skryter veldig av det gode miljøet som var i TIL.

Han har trent aldersbestemt fotball i Kroken IL. Har tre gutter som han har trent, Kristoffer 21 år, Espen 11 år og Andreas ni år. Kanskje dukker det opp en ny spiller for TIL av disse ?

I alle år har Arne Bengt arbeidet i forsikring, vært mange år i IF-skadeforsikring. Han følger med TIL og gleder seg over den suksess TIL har hatt de siste årene.

Utarbeidet av Per Salomonsen og Hugo Anthonsen. (07.04.2010)


Hjemsted: Tromsø

Født: 31.10.1963

Høyde: 178

Matchvekt: 75

Andre klubber: TUIL

Posisjon: Spiss
 

Kampdagsorter i stigende rekkefølge Turnering Hjemmelag Bortelag
12.05.1983 2.div.avd.B Lyn Tromsø IL
Del dette: