Serie 2024: Sandefjord - Tromsø IL

Etter Tromsøs svært viktige seier var det to mann som sto i fokus for Tromsø. Den ene var Lasse Nordås som noterte seg for et mål og en assist, men den andre som markerte seg var Jakob Haugaard som sto frem som en skikkelig matchvinner mellom stengene.

Allikevel vil ikke Haugaard høre noe om at han var en matchvinner bak stengene mot Sandefjord.

– Å vinne en slik kamp føltes godt, men det er hele laget er matchvinnere i dag. Seieren i dag handler om laginnsatsen.

Situasjonen som de fleste snakker om etter kampen skjedde like før pause. Da fikk Sandefjord et straffespark etter at Runar Nordheim felte Dunsby på vei fremover.

Selv sier Nordheim dette om situasjonen.

– Jeg treffer han, det er veldig soft og jeg føler at det var billig. Heldigvis har vi Haugaard som gjør to fantastiske redninger.

Selv vil ikke Haugaard skryte for mye av seg selv.

– Når man får et straffespark mot seg på den måten, er det litt lotto om man redder en slik straffe. Det jeg er mest fornøyd med i den situasjonen er at jeg klarer å ta den returballen, som går ned i det andre hjørnet. 

Slik var kampen:

De fleste på stadion opplevde at det var to veldig ulike omganger. Den følelsen sitter også Haugaard igjen med.

– Første omgangen som vi leverer syntes jeg er veldig god og solid. De har mye ball og det viste vi om fra før av, men vi håndterte det godt. Den andre omgangen vi leverer er ikke like god og vi klarer ikke å ta vare på ball.

Derfor kjennes det ekstra deilig å vinne.

– At man klarer å vinne er en av de beste følelsene man kan ha. Det er noe vi har savnet og det handler videre om å bygge videre på det.

fikk man kjenne på at man sto med ryggen mot veggen. Det var før onsdagens kamp mot Sandefjord. Haugaard mener at det gir enda mer mersmak å vinne på denne måten.

– Det å vinne på denne måten er faktisk er ordentlig god følelse. Å ta hjem seiere og vinne kamper skal koste og det var vi villige til å betale. Det er deilig å sitte på denne følelsen nå.

TILs beste var Jakob Haugaard.    Dommer var Marius Hansen Grøtta Malmefjord IL..

Utarbeidet av Matthias Martinsen og Per Salomonsen   Kilde itromsø.


 

 

 

 

Del dette: