Eliteserien 2024: Tromsø IL - Kristiansund BK

Under tre døgn etter at de landet i Tromsø etter 1–0 seieren mot KuPS i Finland, var det tilbake til det vante hjemme i Norge for Gutan søndag kveld.

TIL hadde før Kristiansund kom på besøk, tre strake hjemmetap og sto med seks tap på ni hjemmekamper i Eliteserien 2024. Gjestene fra nordmøre hadde på sin side kun tatt fem poeng på åtte bortekamper. Og i «Nordens Paris» hadde KBK aldri vunnet tidligere.

Tidligere TIL-spiss Hilmir Mikaelsson skapte et par farligheter før pause, men det var nesten utrolig at TIL ikke tok ledelsen både før pause og like etter. Men når Lasse Nordås bommet på et straffespark, og dommerteamet og VAR annullerte både en scoring fra Antonsen og Nordås, ville det seg ikke for TIL i duskregnet på Romssa Arena.

Det til tross for flere veldig store muligheter til å avgjøre kampen. Istedenfor kunne bortelaget «stjålet» en seier på tampen, men skuddet fra Bruseth skrudde i krysstanga og ut. Dermed står TIL med fire hjemmekamper på rad uten seier.

Torsdag vender Gutan igjen fokuset til europacupen, når KuPS kommer på besøk til returoppgjør i Conference League