Eliteserien 2024: Bodø/Glimt - Tromsø IL

16. mai 2024 vil stå igjen som en mørk dag i TIL-historien. De første ti minuttene av kampen var det faktisk TIL som hadde overtaket og skapte en kjempesjanse. Den missen skulle vise seg å bli kostbar. Etter det tok Glimt mer og mer over i banespillet og etter 18 minutter straffet Grønbæk et tafatt Glimt-forsvar og satte inn 1-0. Vondt ble til verre da han satt inn 2-0, kun to minutter etter den første scoringen. Utover i den første omgangen var det jevnspilt, men uten at lagene klarte å skape det helt store og stillingene var 2-0 til pause.

Andre omgang fortsatte i samme spor og ingen av lagene hadde noe særlig overtak. Etter en drøy time ble på mange måter kampen punktert når Kasper Høgh satt inn 3-0. I forkant hadde Zugelj prøvd å banke ballen i mål, men Haugaard gjorde en solid redning. Returen havner dog hos Høgh som fikk en enkel oppgave med å sette inn Glimts tredje. Ti minutter senere fikk Glimt rullet fint opp og Jens Petter Hauge satt inn 4-0. Det var også kampens siste mål.

TILs beste Runar Norheim.      Dommer: Mohamed Usman Aslam, Lier IL.

Utarbeidet av Mathias William Martinsen og Per Salomonsens.         .Kilde itromsø