Eliteserien 2021: Odd Grenland - Tromsø IL

Etter en jevn og rolig start på kampen, tilrev Odd seg et lite initiativ. Telemarkingene kom til noen skudd fra distanse, uten at det var farlig for Jacob Karlstrøm i TIL-målet. Så, litt ut av ingenting, sto det plutselig 1–0 på Odds første målsjanse. Mushaga Bakenga fikk enkelt dytte inn 1–0 etter innlegg fra Sander Svendsen.

Like før pause hadde Daniel Berntsen en kjempesjanse til å utlikne, etter fint TIL-spill, men blåste ballen over mål.

Bare ni minutter ut i andre omgang var kampen langt på vei avgjort, da Joshua Kitolano blåste ballen i krysset. Den gamle TIL-spilleren Bakenga ville være med på kampen om rundens mål og klinket inn 3–0 i det 77. minutt.

TIL var mer med på notene enn tremålstapet indikerer, men likevel: Åtte poeng på ni kamper er ikke godt nok. Det lukter nedrykksstrid av «Gutan».

TILs beste var August Mikkelsen.                  Sivert Øksnes Amland, Fana Fotball.