Tippeligaen 2016: Tromsø IL - Vålerenga IF

5.min: TILs første avslutning på mål. Runar Espejord header, men for løst fra for langt hold.

12.min: Vålerenga nærmer seg. Først Zahid i mellom, med skudd som går via TIL-spiller og ut. Så får Nation kjempesjanse etter dødball, men Loncaric redder.

16.min: Kent-Are Antonsen sliter kraftig med skade. Henrik Gjesdal i skifting, kan se ut som det blir TIL-bytte tidlig.

19.min: Antonsen er tilbake på banen, men har smerter. Signaliserer at han må ut.

22.min: Gjesdal inn for Antonsen. Hva betyr dette for TIL?

32.min. TIL har ikke skapt noe som helst av farligheter fremover så langt. Svak forestilling til nå.

40.min: TIL i nærheten av noe. Triller ball lenge, finner Lehne Olsen som skar inn fra kanten, men avslutningen fra 16 meter til side for mål.

Pause. Gjesp! Mye på spill, ja, men dette var en trist omgang med fotball på Alfheim, spesielt av hjemmelaget. Tollås Nation sin mulighet den eneste sjansen så langt.

Andre omganger i gang.

49.min: 0-1! Vålerenga får utfordre upresset. Ballen havner hos Henrik Johansen. Han skyter godt fra 18 meter og sender Vålerenga i ledelsen. Nå må TIL våkne og frem på banen!

54.min: VIF-frispark fra 22 meter. Moa Abdellaoue skyter hardt, men rett på Loncaric.

58.min: 0-2! Abdellaoue setter inn 2-0 til Vålerenga fra kloss hold etter at Simon Larsen bredsider ballen på tvers etter dødball. Abdellaoue treffer Tollås Nation på vei mot mål, og stopperen krediteres.

61.min: TIL bytter. Morten Gamst Pedersen inn for Landu-Landu.

62.min: Bra skudd av Magnus Andersen fra 16 meter, men Marcus Sandberg redder.

66.min: 0-3! TIL er i full oppløsning. Ghayas Zahid får to sjanser på blankt mål etter glimrende pasning av innbytter Daniel Fredheim Holm. Lykkes på andre. Game over. En rekke publikummere reiser seg umiddelbart og forlater Alfheim.

71.min: Mikael Norø Ingebrigtsen inn for Magnus Andersen.

82.min: Gamst Pedersen har servert noen farlige dødballer, og Espejord har hatt en halvsjanse. Men TIL får ikke scoringen de desperat trenger for å få satt i gang en sluttspurt.

89.min: To vanvittige sjanser for Runar Espejord, like etter at Vålerenga har svidd enorm mulighet. Alle misser. Espejords måltørke fortsetter.

Slutt. TILs kollaps setter klubben i stor nedrykksfare.

TILs beste var Filip Loncaric.    Dommer var Tom Harald Hagen fra Grue.

Utarbeidet av Per Salomonsen.    Kilde: Nordlys.