Tippeligaen 2015: Sarpsborg 08 - Tromsø IL

SARPSBORG/TROMSØ (iTromsø): Martin Wiig ble matchvinner da han banket ballen i nett-taket ti minutter etter pause. Et innlegg ble slått inn i feltet, og Magnar Ødegaard headet ballen rett i beina på målsniken Martin Wiig. Han svarte med å hamre ballen i mål, og Tromsø måtte jage scoring.

- Det var en krigerkamp med dårlige forhold og dårlig spill. De får en dødball de scorer på, og det blir en krigerkamp. - Bekymringsfullt - En av de svakeste kampene de har levert på lang tide. Det er bekymringsfullt med tanke på situasjonen de er i, sier C More-ekspert Joacim Jonssson. - Nei, jeg er slettes ikke fornøyd. Vi taper for mye dueller, og jager usystematisk. Det er ikke godt nok, istemmer Bård Flovik.

Svak 2. omgang  

Det ble dårlig med poengfangst for Flovik. Selv om Runar Espejord scoret to sist helg slet han med å komme til sjanser. Faktisk var Sarpsborg 08 nærmere 2-0 enn Gutan fra Tromsø var redusering. Allerede fra start var det synlig at dette dreier seg om bunnstriden i eliteserien. Verken Sarpsborg 08 eller Tromsø fikk finspillet til å sitte, og at det sto 0-0 til pause var helt greit. Tromsø hadde en ball i stolpen etter et frispark fra Kent-Are Antonsen, men det var mer tilfeldig at ballen gikk i stolpen. - Det er tett i bunn, men ingenting er avgjort. Vi er heldigvis på trygg plass, sier kaptein Simen

TILs beste var Benny Lekstrøm. Dommer var Espen Berntsen fra Vang.

Utarbeidet av Per Salomonsen. Kilde:itromsø.

Del dette: