Cup NM 3.runde 2014: Tromsø IL - Bodø/Glimt

Endelig fikk Runar Espejord hull på byllen.

Runar Espejord bøtter inn mål for ungdomslandslagene og TILs 2. lag, men har slitt med å få hull på byllen for A-laget til TIL. Les også: - Godt å få bitre folk som kaster skit til å holde kjeft I dag fikk han endelig notert sitt første A-lagsmål da han sendte TIL i føringen mot erkerivalen Bodø/Glimt på elegant vis: Espejord plukket opp en retur og vippet ballen over Lasse Staw i Glimt-buret. Dermed kunne han smile mens han satt inn 1-0-ledelsen. - Det var godt å endelig få scoringen, men det er utrolig skuffende med tap. Jeg føler vi har nok sjanser til å vinne denne kampen, sier Runar Espejord til Nordlys.

Følges av toppklubber Etter det Nordlys erfarer er Espejord i kikkerten til flere av Norges fremste eliteserieklubber. - Det er artig å høre at folk er interessert og legger merke til meg. Men jeg har kontrakt med TIL i noen år til og trives her, sier Espejord. TILs sportssjef Svein-Morten Johansen forstår at klubber er ute etter Espejord. - Runar er en spennende spiller; han er ung, scorer mål og har en bra fysikk. Etterhvert har han fått bra fart også. Utover det vil jeg ikke kommenterer de spekulasjonene, sier Johansen.

Espejord er blant NNFs fem utvalgte til deres spissprosjekt - som i framtiden skal løse spissproblemene til Norge. - Er du overrasket over at Espejord er i kikkerten til storklubbene? - Nei, det virke som at ungdomslandslagene følges veldig godt av flere speidere. Gjør du deg bemerket der og scorer mye mål, blir du lagt merke til, svarer Johansen. - Gleder meg at det gror Espejords scoring var det store lyspunktet på Alfheim for TILs øyne i dag.

Sammen med innhoppene til lovende Mikael Norø Ingebrigtsen og Lasse Nilsen - som holdt på å score like før slutt. - Det gleder meg at det gror, og at det er flere samtidig, og at dette laget bare kommer til å bli bedre. Det er den gode tanken å ha, at laget kommer til å utvikle seg, sier Johansen. Og trives godt med at spillerobjekter som Espejord følges nøye. - En klubb som har spillere som har attraktive spillere er en klubb som har gode spillere, smiler Johansen.

TILs beste var Kent Are Antonsen.         Dommer var Espen Berntsen fra Fart.

Utarbeidet av Per Salomonsen.     Kilde: Nordlys.

Del dette: