Tippeligaen 2007: Tromsø IL - Lillestrøm SK

Sigurd i scoringsmodus.

Mens Lillestrøm styrte banespillet den første halvtimen var det TIL som skapte den første sjansen. TIL rullet opp på venstresiden, og Lars Iver Strand fant Martin Knudsen med en magisk pasning. Alene med LSK-keeper Muller smelte imidlertid Knudsen ballen i stanga.. Så tok LSK ledelsen gjennom et straffespark som var diskutabelt, men trolig riktig idømt. Kenny Stamatopoulos tok ballen gjennom en takling på Arild Sundgot, men tok trolig mannen først. Fem minutter senere kom utligningen da Lars Iver Strand fant Sigurd Rushfeldt i blinde, og "Rush" tok ballen på direkten og feide den inn ved stolpen.. Martin Knudsen førte "Gutan" i ledelsen ti minutter før pause da innlegget hans duppet i mål via foten til LSK-backen Shane Stefanutto.

Etter hvile styrte Lillestrøm fortsatt det meste av spillet, og skapte farlige sjanser innimellom. Først seks minutter før slutt ble det farlig da Olivier Occean headet ballen via Simen Brenne og i mål, men dommer Kjell Alseth annulerte scoringen grunnet armbruk på Occean i duellen med Thomas Hafstad. Kanskje var TIL litt heldige i akkurat den situasjonen, samtidig som Hafstad nok ble holdt nede. 

Det var mange på TIL-laget som spilte godt, men vi gir prisen til Sigurd Rushfeldt denne gangen. Han var stor før pause, da han scoret og var innblandet i vinnermålet. Etter pausen blir TIL trykket bakover. Da legger han ned en voldsom innsats.   Dommer var  Kjell Alseth fra Stjørdals/Blink.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 21.05.2007

Del dette: