Tippeligaen 2007: Sandefjord - Tromsø IL

Lars Iver Strand fikk kampens første sjanse, men han satte ballen utenfor etter å ha kommet alene med keeper. Etter et kvarters spill berget Sead Ramovic TIL med en stor redning.  Etter 29 minutter  sendte Sigurd Rushfeldt TIL i ledelsen med sitt andre seriemål for sesongen. Han løp fra Martin Jensen og løftet ballen i mål fra langt hold. Et vakkert mål.  I det 42. og 44. minutt snudde imidlertid vertene kampen. Først scoret Birger Madsen da han headet ballen i mål etter en corner. Vinnermålet ble satt inn av Andreas Tegstrøm etter at han ble spilt fri av Adriano Munoz.

Sandefjord fikk tydelig blod på tann etter den gode avslutningen på 1. omgang. De skapte flere sjanser i begynnelsen av den andre omgangen uten å få uttelling. Etter hvert skapte TIL et par halvsjanser, men de sleit med å komme til store farligheter. Etter 75 minutter fikk TIL en gedigen mulighet. Et skudd fra Sigurd Rushfeldt blir blokkert, men Ole Martin Årst fikk ballen og skjøt desverre utenfor fra ti meter. Resten av kampen gikk uten de store sjansene for TIL, mens Sandefjord viste seg fra en mye farligere side, uten å score.

TIL er helt lekk på bortebane. Ikke siden 2005-sesongen har klubben holdt nullen på fremmed gress. Og man må helt tilbake til kampen mot Lyn på Ullevaal 16. oktober for  å finne den forrige kampen TIL klarte å holde nullen i serien utenfor Alfheim. Siden da er det spilt 16 kamper. Disse har endt med skrekkelig 35 baklengst.

Lars Iver Strand får bestemannsprisen hos TIL-laget.    Dommer var Svein Oddvar Moen fra Haugar.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 29.04.2006

Del dette: