Tippeligaen 2007: Odd Grenland - Tromsø IL

Lars Iver Strand ble matchvinner.

TIL fikk en  drømmestart, da Lars Iver Strand satte inn TILs 700 scoring i Tippeligaen fra død vinkel. Så falt TIL veldig langt bak på banen og lot Odd ta over mye av spillet. TIL fikk aldri kontroll over kantspillet  til Odd, og telemarkingene slo en drøss innlegg. Men TILs sterke midtstoppere ryddet unna i stor stil. Odds største sjanse ble reddet på streken av Tore Reginiussen. Tilslutt i var TIL-ledelsen så misfornøyd at Joel Lindpere faktisk ble tatt av banen før pause, begrunnet med at han ikke fant seg tilrette i den defensive organiseringen. Rett før pause rakk nettopp innbytter Patrice Bernier å brenne en stor sjanse, da Odd-keeper mistet et innlegg fra Martin Knudsen.

Med Patrice Bernier og etter hvert Joachim Walltin på banen, fant TIL bedre rytme defensivt i andre omgang. Men også i denne omgangen var det Odd som kjørte kampen. Og fortsatt var det TIL-stopperne og spesielt Christian Steen som ryddet unna. Størst dramatikk kom etter en time da keeper Stamatopoulos får en smell i hodet og blir liggende nærmest bevisstløs. Men han kom seg opp på beina etter hvert og gjorde en prikkfri kamp. Odd fortsatte å komme til sjanser, men den aller største fikk Ole Martin Årst, som hardt presset satte ballen utenfor.

  TILs beste denne kampen var Christian Steen som ryddet mesterlig opp. Han var stor i duellspillet.   Dommer var Brage Sandmoen fra Kjellsås.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 14.05.2007

Del dette: