Tippeligaen 2007: Brann - Tromsø IL

Steinar Nilsen i harnisk over tapet mot Brann.

Allerede etter ett minutt hadde Vaagan Moen et frispark som Sead Ramovic fister over. I det tiende minutt kommer Sigurd Rushfeldt til en mulighet etter frispill av Morten Moldskred. Får ikke avsluttet ordentlig og Brann klarerer. Hans Åge Yndestad får heller ikke klem på ballen i returrommet. Winters får en bra skuddsjanse etter 20 minutter, men skyter over. Elleve minutter senere kommer 1-0 scoringen: Joel Lindpere spiller ballen til Yngvar Håkonsen som klemmer til fra godt over 30 meter. Ballen går i en perfekt bue over Håkon Opdal, etter å ha vært innom Haugen. Minuttet etterpå utligner Brann til 1-1. Frisparket er en innøvd frekkis fra Brann. Andresen slår til Vaagan Moen, som kliner ballen i krysset.

I andre omgang kommer Patrice Bernier inn og det gjør at TIL holder ballen mer i laget, og kampen jevner seg ut. Men TIL skaper bare halvsjansen til tross for godt banespill, og de blir bare tammere og tammere. 2-1 scoringen kommer på straffe ved Andresen. Etter dette forsøker TIL å flytte presset høyere opp i banen, uten å lykkes nevneverdig. Kampen avsluttes med flere store sjanser, blant annet har Solli et skudd i tverrliggeren og Sead Ramovic har en mesterlig redning på skuddet fra Waagan Moen etter ti minutter.

TILs best var Christian Steen, han får en tå og et hode på det meste, er råsterk i duellene. Farlig også på offensive dødballer.   Dommer var  Brage Sandmoen fra Kjelsås.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Bladet Tromsø).

Oppdatert: 02.07.2007