Tippeligaen 2006: Tromsø IL - Sandefjord

TIL går ut i hundre, og scorer på sin første sjanse etter kun to minutter. En kjempeprestasjon av Sigurd Rushfeldt. Samme mann hadde flere muligheter til å øke ledelsen, før TIL dabber av midtveis i omgangen. Sandefjord kjemper seg inn i kampen igjen og reduserer på en litt tilfeldig måte i det 26. minutt. Sandefjord burde ledet til pause etter at de kom fire mot en TIL-forsvarer i det 36. minutt. Men Kenny Stamatopoulos redder mesterlig.

Tam start av andre omgang. Ingen av lagene klarer å produsere noe særlig, før Ole Martin Årst stanger inn 2-1, for øvrig etter et flott raid på TILs høyreside med et presist innlegg av Lars Iver Strand.  TIL har initiativet etter scoringen og Lars Iver bør score alene med keeper i det 75. minutt. To minutter etter får Sandefjord et billig straffespark, og Knarvik er sikker fra ellevemeteren. TIL presser på de siste ti minuttene. og var nær vinnermål ved to anledninger, ved Hans Åge Yndestad og Joachim Walltin. Men Sandefjord holder unna og kampene ebber ut med uavgjort.

TILs beste var nok en gang Sigurd Rushfeldt.   Dommer var Tom Hennig Øvrebø fra Nordstrand.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø.).

Oppdatert: 07.08.2006