Tippeligaen 2006: Tromsø IL - Lillestrøm SK

Referat:  Endelig! Tromsø Idrettslag har prøvd fem ganger tidligere i år, uten å lykkes. I dag skjedde det omsider. TIL vant en seriekamp på det tidligere så fryktinngytende Alfheim. Tre poeng til TIL, null til Lillestrøm. Elleville jubelscener både på og utafor banen etter kampslutt. Tidenes høyeste(???) sa-sa-rop i TIL-garderoben noe senere. Enorm lettelse, salig tilfredshet. Viktig. Kjempeviktig.

Dagens gevinst kostet. Lillestrøm er meget sterke, særdeles tydelige på spillestil og med enorm lojalitet knyttet til gjennomføringa. Direkte fotball kalles det, få berøringer, hurtigst mulig opp i angrepsrekka, påfølgende ettertrykk. Ros til LSK, de virker bunnsolide.
Ros til TIL for at vi sto i mot. Det tar på å stå i mot, å måtte kjempe for hver en ball, å måtte gå helt i kjelleren i hver eneste duell, og ennå oppleve å tape den.
Vi sto i mot i dag. Det var verken vakkert eller spektakulært, men det er, med respekt å melde, helt underordnet i den situasjonen vi befinner oss nå. Poengene, og jakten på den gode Alfheimfølelsen, betyr alt.

Thomas Hafstad ble matchvinner. Så fortjent, så fortjent. Skjerpet fra første duell, en av dem som gikk foran i krigen.
Og hvilket mål. Enestående forarbeid av Bernier, Yndestad og Årst, perfekt avslutning av Hafstad.
Gratulerer med dagen! 

Dagens TIL-spiller var Thomas Hafstad.   Dommer var Kjetil Sælen fra Arna/Bjørnar.

Utarbeidet av Per Salomonsen (Tore Rismo).

Oppdatert: 05.06.2006

Del dette: