Tippeligaen 2006: Start - Tromsø IL

Bagasjen dukket ikke opp. Han måtte kjøpe nye fotballsko. Og han har ikke trent ett sekund med laget. Det var ikke i nærheten av å stanse Sigurd Rushfeldt (33). Ti år etter at han banket inn fire scoringer på samme stadion slo Sigurd til igjen. Han brukte 21 minutter på å score sitt første TIL-mål. Og forlot Kristiansand med stor tro på at plassen berges. Og best av alt. Den hjemvendte sønn har masse på lager. Med ni minutter igjen av ordinær tid viste Sigurd hvorfor TIL-supportere, presse - og lagkamerater - de siste ukene har talt timer til hjemkomsten.

Ett overlegg fra Ole Andreas Nilsen havnet på bakerste stolpe, hvor Ole Martin årst i kjent stil ofret seg maksimalt. Først på kula var Sigurd, som hardt presset av Bård Borgersen klarte å krige ballen i mål.

Det var en tam start for TIL i første omgang før Todi Jonsson spilles fri etter 15 minutter. Sjansen ender i en god redning av Stamatopoulos. Sistnevnte tabbet seg ut etter 35 minutter på Marius Johnsens heading.  Stamatopoulos åpner andre omgang like pinlig som ved tabben i første omgang. Slår fullstendig unødvendig en ball fra en Start-spiller til corner. TIL sliter i innledningen, og utover kampen kommer store sjanser i form av Start-kanonade. TIL var lite kreativ før Ole Andreas Nilsen legger høyt over til Årst etter 81 minutter. Krigersk header han ballen inn fra bakstanga, og der står som før nevnt Rushfeldt.

TILs bestemann var Christian Steen. Dommer var Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand IF.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 12.07.2006

Del dette: