Tippeligaen 2006: Rosenborg BK - Tromsø IL

Et samlet TIL-mannskap brukte all sin energi etter kampen på å skjelle ut, og undre seg og irritere seg over at dommer Tom Henning Øvrebø la til seks minutter. Ikke minst fordi Steffen Iversen satte inn 2-1, fire minutter og 46 sekunder på overtid. TV2s fotballekspert Nils Johan Semb uttaler seg som et kommende diplomatemne når ha uttaler seg om saken. - Tar man med alle avbruddene, kan man sikkert finne seks minutter. Men det er jo ikke vanlig kotyme å legge til så mye.

Rosenborg tok komandoen fra start, og det var nesten ut av intet at TIL tok ledelsen på Lerkendal. Et lekkert innlegg fra Ole Martin Årst fant hodet til Sigurd Rushfeldt og Lars Hirschfeld klarte ikke å stoppe sine tidligere lagkamerater, 1-0 til TIL . RBK hadde ballen klart mest, og kom til flere gode muligheter. TIL skapte lite, men var dødelig effektive.

Rosenborg fortsatte presset i andre omgang, og før eller siden måtte de få hull på byllen, og det var Steffen Iversen som scoret på fem meters hold etter 62 minutter. TIL ble utrolig baktunge, men det så ut som en til tider strålende Sead Ramovic i TILs målet skulle berge ett poeng. Dommeren la på seks minutter, og etter fem minutter på overtid  scoret Iversen  nok en gang, denne gangen med magen. Fullt fortjent seier.

TILs beste var Sead Ramovic.   Dommer var Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Avisa Tromsø).

Oppdatert: 29.09.2006