Tippeligaen 2006: Odd Grenland - Tromsø IL

Odd Stadion er banen TIL aldri vinner på. Heller ikke denne gangen skulle det gå veien - tross ledelse fram til siste halvdel av andre omgang.  - Vi gjør en glimrende kamp i 70 minutter. Deretter scorer Odd to billige mål og et som er utrolig. Ali Gerba får aldri tilsvarende treff igjen, sier trener Steinar Nilsen. - Men vi gjorde en solid innsats og vi scorer to  mål. At vi reiser hjem uten poeng er veldig skuffende.

Det begynte bra for TIL, etter at Odd hadde startet best de første fem minuttene overtok TIL helt og holdent. Og de fikk lønn for strevet etter 29 minutter. Yngvar Håkonsen fikk ballen i mål på en retur etter at en Odd-spiller hadde reddet på streken, og dermed ledet TIL fortjent 1-0. Og TIL fortsatte presset til det gjensto 20 minutter av kampen. Da åpnet ketsjupflaska seg med tre Odd-scoringer. På slutten av kampen skapte Hans Åge Yndestad spenning igjen med ei fin scoring fra hjørnet av fem-meteren.

Sigurd Rushfeldt startet på benken grunnet influensa, og der satt han til det gjensto femten minutter. Men han måtte forlate banen etter et feilaktig dømt rødt kort, da det var to minutter igjen av kampen.

TILs beste var Joachim Walltin.   Dommer var Kristoffer Helgerud fra Lier.

Oppdatert: 28.08.2006