Cup NM 2.runde 2006: Hammerfest - Tromsø IL

  TIL valset over Hammerfest i 45 minutter - før de skrudde feriemodusen kraftig på. Ole Martin Årst (31) rakk å score to cupmål. Nå er TIL-spissen veldig klar for "ferie".  For ferie kan man knapt kalle det. Det består av ti dager med egentrening, før man igjen samles til hardt sommerkjør i Tromsø.

En god første omgang gjorde at TIL fikk lett jobb i 2.runde. Fra start av virket det som laget tok like seriøst på oppgaven som om det var Rosenborg på motsatt banehalvdel. Mange flotte kombinasjoner og godt spill ga resultater. På de tre første sjansene scoret TIL tre mål.  Roar Christensen scoret allerede etter syv minutter da en klarering etter en corner havnet hos Morten Pedersen, som passet videre til Roar, som lurte keeper.  

Ole Martin Årst var på rett plass to ganger i føste omgang.  Først dunket han inn ballen fra kort hold etter en fin jobb på høyresiden av Lars Iver Strand. Så stusset han inn et perfekt "koridorfrispark" fra Morten Pedersen - som dermed fikk sin andre målgivende pasning for dagen.  11 sjanser før hvilen og 18 totalt, burde gitt langt flere mål, men det holdt til avansement.  

TILs beste var Roar Christensen.   Dommer var Jonny Nilsen fra Furuflaten.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys og Bladet Tromsø).

Oppdatert: 09.06.2006

Del dette: