Tippeligaen 2005: Tromsø IL - Lillestrøm SK

Bo Andersen (29) bekreftet etter kampen at han ikke forlenger med TIL. Og avslørte samtidig at han kanskje flytter tilbake til Danmark om to uker. Der er savnet av sønnene Christoffer (7) og Niklas (4) som gjør at den sympatiske og populære dansken har bestemt seg for å flytte til Slagelse. Men TIL håper å beholde Bo i beredskap tross for at Knut Borch nå er skadefri.

Også i denne kampen bidro Bo Andersen til at TIL tok poeng. I en sjansefattig match leverte keeperen en avgjørende redning ti minutter før slutt, da LSK-innbytteren Magnus Myklebust ble hodestusset gjennom av Magnus Powell. Men TILs danske keeper stoppet det som fort kunne blitt seiersmålet for LSK.

Det var lite som skjedde foran mål i første omgang. Som ventet tett og jevnt, der duellen preget de første 45 minuttene. Til scoret på omgangens eneste mulighet etter 25 minutter, da Hans Åge Yndestad headet forbi en slepphendt Reitmaier. TIL hadde et klart spillemessig overtak, uten at de klarte å spille seg til flere målsjanser. Defensivt hadde TIL full kontroll. Lille Michael Misud utlignet tidlig i andre omgang, på LSKs første sjanse. Like etter kunne Espen Sørgård gitt LSK ledelsen i en god periode for gjestene, før det jevnet seg ut igjen spillemessig. TIL skapte bere et par halvsjanser ved Ole Martin Årst. Ellers var det lite underholdning på Alfheim.

Dagens TIL-spiller var Bjørn Johansen. Vant bra med dueller, rolig og fornuftig med ballen, og kvikkere i steget enn på lenge.   Dommer var Per Ivar Staberg fra Harstad.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 02.06.2005

Del dette: