Tippeligaen 2005: Fredrikstad FK - Tromsø IL

Ole Martin Årst bokførte sin fjerde scoring for sesongen - og var nest sist på ballen da Hans Åge Yndestad scoret sitt første mål for sesongen. - Det hjelper lite når vi slipper inn fire mål. To scoringer på bortebane bør holde til poeng, sier TIL-kapteinen. Årst  dro direkte på landslagsamling etter kampen. Det er ikke bare forsvarspillet som bekymrer Otto Ulseth etter dette pinlige tapet. Også skadene til Thomas Hafstad og Katrim Essediri kan skape probelemer i tiden som kommer. Hafstad måtte hjelpes av banen med en kraftig overtråkk, mens Essediri fikk en albue i hodet.

Men det var ikke bare Karim Essediri som ble svimle i Fredrikstad.. Det defensive spillet til TIL var under enhver kritikk. Treneren la ikke skjul på at han ikke var fornøyd med verken det defensive spillet eller den offensive delen. Daniel Torres som fikk muligheten som venstre back på bekostning av Janne Hietanen var innvolvert i tre scoringer imot.

Otto Ulseth kan heller ikke være fornøyd med den offensive biten. Riktig nok skapte TIL noen halvsjanser før hvilen. Både Karim Essediri, Lars Iver Strand og Hans Åge Yndestad kom til innlegg, men den siste pasningen var for dårlig. Etter hvilen hadde TIL i bunn og grunn to sjanser. Begge ble det scoringer på. Først scoret Ole Martin Årst på et vakkert frispark fra 25 meter. Deretter gjorde han forarbeidet til Hans Åge Yndestads scoring. Men når vertene scorer fire ganger hjelper det ikke så mye.  

Dagens TIL-spiller var Ole Martin Årst, han legger ned en voldsom innsats. Et eksempel for resten av laget.   Dommer var Tommy Skjerven fra Kaupanger.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 02.06.2005

Del dette: