Tippeligaen 2004: Tromsø IL - Brann

TIL-spillerne har brutt mange grenser under Per-Mathias Høgmos ledelse. Men straffespark, mann mot mann fra 11-meteren, har "Gutan" til gode å overvinne. Tross fem forsøk hittil i sesongen. Mot Brann feilet TIL, for femte gang på rad ! Mot Lyn borte kostet det ialle fall ett poeng, om ikke tre, det samme i denne kampen.

Det er blitt en mental belastning. Og den må håndteres, og det gjør vi ikke nå. Vi er rett og slett ikke dyktig nok til det, sier Per-Mathias Høgmo. Noe Ole Martin Årst to ganger, Morten Gamst Pedersen, Steinar Nilsen og nå Morten Pedersen har prøvd å overvinne, uten å lykkes.

Tromsø IL var best de første 45 minuttene, i en sjansefattig omgang. Thomas Hafstads sjanse etter sju minutter var av den store sorten - med et skudd i stanga. Etter de skjedde det lite. Brann hadde den første store sjansen etter sidebytte - 17 minutter ut i omgangen. Paul Scharner headet i tverrliggeren fra fem meters hold. TIL hadde en gyllen mulighet å ta ledelsen midtveis i omgangen, men som vanlig ble det straffebom. Mens samtlige ventet på uavgjort, scoret Charlie Miller sitt første mål for Brann, og sendte alle poengene til Bergen.

Miika Koppinen var dagens TIL-gutt, han tok helt luven fra formsterke Raimond Kvisvik, kun en gang ble han lurt av Kvisvik, og det i forkant av vinner-målet.  Bjørn Johansen spilte godt, men grunnet skade kan han ikke yte 100 %, han ble da også byttet ut i pausen.  

Miika Koppinen var dagens TIL-gutt, han tok helt luven fra formsterke Raimond Kvisvik, kun en gang ble han lurt av Kvisvik, og det i forkant av vinner-målet.      Dommer var Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 04.10.2004

Del dette: