Tippeligaen 2003: Tromsø IL - Stabæk

Referat:   Bjørn Johansen hadde sin verste dag på jobben. Midtbanegeneralen var som alle andre utrolig nedtrykt etter enda et tap på Alfheim.  "Jeg har aldri følt det tyngre enn det jeg gjør nå. Jeg har vært med på å slite i bunnen før, men en slik start kan jeg nok ikke huske å ha vært med på".

Kampen startet med det gode gamle trykket vi vet TIL var så kjent for på hjemmebane. Og gutan viste at det bor mer i laget enn de har fått ut. Og da Thomas Hafstad scoret etter 16 minutter regnet alle med at her skulle det plukkes poeng. Målet var vakkert, fra 20 meter og duppet bak keeper. Så får Stabæk et heldig mål da det var fem minutter igjen av omgangen.

Andre omgang var så vidt startet da gjestene fikk mål nummer to, også av den lettvinte sorten. Og i motsetning til hjemmekampene mot Viking og Bodø/Glimt, kom ikke TIL igjen, de sluknet fullstendig.  Stabæk overtok kampen og puttet på enda et mål. Nå hadde TIL sjanse til å pyntet på resultatet helt i slutten, Lars Iver Strand misset alene med keeper.  

Dommer var Tommy Skjerven fra Kaupanger.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø)

Oppdatert: 15.04.2004

Del dette: