Tippeligaen 2003: Tromsø IL - Aalesund FK

Et skikkelig drama førte TIL ned på jumpoplass i Tippeligaen igjen. På de siste 45 minuttene ble det delt ut sju gule og ett rødt; en meget kontroversiell utvisning av Kovac. Sterke ord haglet etter kampens slutt. Noen av de sterkeste fra spillende assistenttrener Bjørn Johansen - angående Kovacs utvisning, som fra dommeren ble begrunnet med slag. - Nå vet jeg ikke om det var tilfelle at Peter slo, men hvis han har slått er det meningsløst, det var vanskelig før det, men utvisningen gjorde oppgaven umulig, sier Bummen. Han vil imidlertid ikke gi Kovacs skylda for tapet og gjensynet med bunnplassen i Tippeligaen.

Etter 45 meget ferieslappe minutter, eksploderte det med utvisningen, og tre minutter deretter scorer Aalesund, da var det egentlig gjort. TIL prøvde og prøvde , men det var veldige tannløse forsøk, Aalesund la seg bakpå, lot tiden arbeide for seg, brukte lang tid på alt de foretok seg, og gikk av banen som seierherre.

 Må vel si det var en taktisk seier fra et bunnlag over et annet bunnlag. For når sant skal sies var det ikke mye fotball som ble vist fra noen av lagene. Det ble ikke notert noen målsjanser for TIL. Aalesund fikk målet og ett skudd i stanga i første omgang.  

Dommer var Tom Henning Øvrebø fra Nordstrand.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Dagbladet Tromsø).

Oppdatert: 16.04.2004

Del dette: