Tippeligaen 2003: Odd Grenland - Tromsø IL

Bang. Bang. Bang. Bang. Fire Odd-scoringer på seks minutter ødela alt for TIL, som skulle vise Trond Johansen tillit.  0-5 i Skien er kanskje det som fører til trenerbytte i TIL.  Vi hadde glemt å ta av oss det svarte bindet for øyene de første 15 minuttene, sier Bjørn Johansen. - Har aldri opplevd maken - heldigvis, var knapt borti ballen før det sto 4-0, sier Knut Borch. Det ble noen magiske minutter på Odd Stadion, fire scoringer på seks minutter er bortimot rekord i Tippeligaen.

Normalt synder ikke den som sover. Den regelen gjelder ikke på fotballbanen. Det fikk TIL erfare i Skien.   8 min:  En corner blir aldri avklart. Ballen faller ned hos Morten Fevang som scorer sikker fra kloss hold.  11 min: Nok en corner. Dårlig klarering kommer tilbake i feltet, og Martin Wiig scorer sikkert.  12 min:  Edwin van Ankeren blir spilt fri på siden. Skuddet går inn i det lengste hjørnet.         14 min:  Van Ankeren  scorer sikkert på straffespark.  Samtidig som Odd er drepende effktiv var TIL minst like dårlig foran mål.  11 minutter etter den fjerde Odd-scoringen fikk TIL sin første sjanse - en dobbelsjanse ved Peter Kovacs. To minutter seinere ble Ole Martin Årst spilt fri av Bjørn Johansen. Volleyen gikk rett på Erik Holtan. Det kunne fort stått 4-2 ved pause.

Midtveis i andre omgang fikk vi bekreftet på hvorfor TIL er et bunnlag, Peter Kovacs stormet inn i feltet. Skuddet gikk i stolpen, returen gikk i beina til Ole Martin Årst som sendte ballen over fra to meters hold. Det er lite som skiller. Fikk bare kastet ut foten. Volleyen var nok en større sjanse, mener Ole Martin Årst.

Dommer var Kjetil Sælen fra Arna/Bjørnar.

Oppdatert: 18.08.2003