Cup NM 3.runde 2002: Tromsø IL - Tromsdalen UIL

Husker du David Seamans tabbe i kvartfinalen mot Brasil?  Den var bare småtteri mot Hans Henrik Johansens tabbe i denne kampen.  23. åringen fikk den verst tenkelige starten i sin fjerde match denne sesongen. Svein Morten Johansen slo et innlegg som Hans Henrik Johansen rett og slett mistet i bakken. Dermed 1-0 for TIL.

Etter scoringen skapte TIL veldig lite - bortsett fra et skudd som ble blokkert av Sebastien Goldstein. Femten minutter ut i omgangen ville TIL-supporterne ha straffe da Eirik Bertheussen rev Morten Gamst Pedersen ned i feltet. Etter 35 minutter kom en episode som de fleste på Alfheim husker godt:

Morten Gamst Pedersen havnet i duell med Thomas Heide, og den endte til slutt med at Gamst Pedersen ble stemplet av Tobias Appelbom. TUIL-spilleren ble sendt direkte av banen  - til store protester fra gjestene. TIL skapte overraskende lite helt til Mikka Koppinen fikk drømmetreff fra 25 meter, dette var en scoring i VM-klasse.

Dommer var Tor-Arne Fiskun fra Mossmo & Yttern.

Oppdatert: 13.04.2004