1.divisjon 2002: Tromsø IL - Ørn-Horten

Tilbake til trygge omgivelser levnet Gutan ingen tvil. Årets 11 strake hjemmeseier ble cruiset inn mot Ørn-Horten. Med 33 poeng av like mange mulige på eget gress, og 38-8 i målforskjell, holder TIL følge i opprykksstriden. Forsatt ett poeng bak Sandefjord.

Mot Ørn-Horten kunne vi se et skjerpet TIL-lag som leverte en meget solid første omgang på Alfheim. Da levnet de ingen tvil om hvem som var i toppen og bunnen av de to lag. Tempoet og presisjonen var god offensivt, løpene pgså. To mål på fem-seks målsjanser var kanskje i underkant.

Peter Kovacs satte kontrollert inn 1-0 etter ti minutter etter flott spill på venstre siden, mens Morten Gamst Pedersen satte en straffe i mål.  Roar Christensen punkterte kampen med sitt vakre 3-0-mål fra 18-19 meter. Med Lars Iver Strands godt plasserte langskudd tok TIL-laget kvelden med god samvittighet.