1.divisjon 2002: Tromsdalen UIL - Tromsø IL

Peter Kovacs herjet med TUIL-forsvaret, og sto bak fire av TILs fem mål. Ungareren ble bare bedre og bedre i TIL-trøya, og fyrte løs fra første spark. Prikken over i-en kom med en fin headescoring, som ga TIL ledelsen 1-2 ti minutter før pause.

Det buttet i mot de 20 første minuttene, men Peter var nå kommet igang, han presset Tommy Bertheussen, som mistet ballen i beina på Morten Gamst Pedersen. Sistnevnte ble felt i neste øyeblikk av TUIL-keeperen, og Morten hamret ballen i mål på straffen.

Så stanget Peter inn 2-1 på nytt innlegg fra Ole Andreas Nilsen. Da var Bertheussen sjanseløs. Gamst Pedersen lagde det tredje målet på et billig frispark. Så scoret Morten et mål til, før Lars Iver Strand fastsatte sluttresultatet.