1.divisjon 2002: Oslo Øst - Tromsø IL

TIL-trener Trond Johansen (39) var alt annet enn blid da han ruslet av banen på Valhall. - Vi fikk med oss ett poeng, men det føles som et tap, sa en deprimert Johansen. TIL topper fortsatt tabellen, men "slegga" likte særdeles dårlig at Gutan rotet bort sine første poeng denne sesongen. - Vi er ikke kyninske nok i 1.omgang. Og når vi endelig klarer å styre kampen, er vi ikke kalde nok foran mål. Gamsten alene skulle kunne scoret fire mål, sa Trond Johansen, som ikke klarte å skjule skuffelsen.

1-0 kom ved at Bård Karlsen stakk i bakrommet på en lang ball fra Arne Vidar Moen, ristet av seg Oslo Øst-stopperen og scoret sikkert alene med keeperen. Men det virket nesten som om Gutan trodde jobben var gjordt, for nå kom vertene og lagde to mål i løpet av 19 minutter.

Etter pause var det et skjerpet TIL-lag som kom på banen. Etter bare to minutter kom 2-2. Ole Andreas skjøt via en Oslo Øst-spiller og i mål, og vi trodde TIL skulle ro dette i land. For nå var det TIL som førte kampen med stor bevegelse og tempo på ballen, Sjansene kom også, men avslutningene ødela denne kvelden i hovedstaden.

Dommer var Kim Rune Borgersen fra Drafn.

Oppdatert: 14.04.2004