Tippeligaen 2001: Stabæk - Tromsø IL

Først headet han TIL i ledelsen med sitt aller første Tippeligamål. Så ble han bedre og bedre i sin defensive midtbanerolle. Jeg er fornøyd, det gikk bra. Har følt at formen har kommet de siste to-tre ukene. Dette var en skikkelig opptur, sier Koppinen, og hadde selvsagt ikke noe i mot å komme på scoringslista.

Abdulaye M`Baye takket Karim Essediri for 3-0-målet. Veldig sporty gjordt av Karim å passe meg i stedet for å skyte sjøl, sier M`Baye. De to lagkameratene fra Club Africain kom alene mot Stabæks keeper fra midtstreken på en kontring, frispilt av Jonny Hanssen etter at M`Baye først taklet Tryggvi Gudmundsson. M`Baye holdt seg taktisk riktig bak Essediri hele veien, pasningen kom på rett tidspunkt og da var det bare for M`Bay å rulle ballen over streken.

3-0 på bortebane mot en av Rosenborgs utfordrere er et oppsiktvekkende resultat. Ufattelig artig, ifølge Gamst Pedersen, som faktisk scoret i sin fjerde kamp på rad. Abdulaye M`Baye avsluttet festen på Nadderud med sin 3-0-scoringen.  

Dommer var Rune Pedersen fra Sprint/Jeløy.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 12.04.2004

Del dette: