Cup NM 2.runde 2001: Tromsø IL - Skarp

TIL imponerte aldri i første omgang, og måtte ha et skikkelig skremmeskudd fra 2. divisjons-laget, før de tok Skarp på alvor. Toppscorer Bård Karlsen  spilte en kjapp vegg med spisskollega Trond Vidar Hansen. Deretter sendte Karlsen i gårde en kanonvolley i stolpen bak Thomas Tøllefsen.

Jonny Hanssen som hadde to susere i første omgang, den første  fra 20 meter suste inn bak Tor Inge Kristiansen i Skarp-målet. Da var det gått drøye halvtimen. TI minutter senere økte han avstanden med et par meter, resultatet ble det samme, 2-0.

Bortsett fra Jonny Hanssen var det nykommer Jørgen Tengesdal som var nærmest, han hadde en fri heading, som keeper reddet.  I andre omgang fortsatte TIL jobben uten å gjøre mer enn strengt tatt nødvendig. Svein Morten Johansen fant Tengesdal, som stupheadet inn sitt første Alfheim-mål, og hans tredje på to kamper.

Deretter tok utleide Leif Arne Brekke på seg spanderskoene og serverte innbytter Frode Fermann en enkel jobb med å lage 4-0. Til slutt beinet Ståle Johansen ballen i eget mål. og komfortable 5-0 for Tromsø IL.

Dommer var Ragnvald Dahl fra Kvaløysletta.

Oppdatert: 12.04.2004