Cup NM 1.runde 2001: Ramfjord UIL - Tromsø IL

Bare en ting er viktig å ta med seg etter "massakren" mot Ramfjord, ungguttene storspilt og gir TIL håp for om en lys fremtid. TIL stilte med et lag der halvparten av spillerne vanligvis stiller utenom førsteelleveren. Men det svekket ikke gutan - tvert i mot. De var de yngste som sto fram og dominerte kampen.

Slik kom målene:  0-1 - 8 min: Ola Talberg vipper ballen gjennom til seg selv, og er rolig alene med keeper, Jørn Ove Johansen.   0-2 - 13 min:  Strålende raid av Giæver, gjennombrudd til Lars Iver Strand, ballen til side for keeper.   0-3 - 33 min:  Veggspill, Roar Christensen spiller gjennom til Tor Magne Oppheim som tråkler inn 3-0.   0-4 - 38 min:  Lars Iver Strand i duell med Lasse Holmeslett. Likner på selvmål, men Lars Iver får æren.  

0-5 - 39 min:  Omgangens peneste. Svein Morten Johansen gjennom til Strand, en berøring tilbake til Oppheim, som skyter knallhardt  ned i hjørnet fra 14 meter.   0-6 - 74 min:  Jan Egil Brekke har åpent mål, men gir målet til Oppheim, enkelt.   0-7 - 82 min:  Espen Minde legger inn til Jan Egil Brekke, et frekt helspark i mål.   0-8 - 87 min:  Brekke gir Oppheim fri bane. Hardt skudd i nærmeste hjørne.

Og hadde TIL gitt det de hadde, skal man ikke se bort fra at rekorden fra 1998, med 10-0 over Tromsdalen, hadde stått i fare. Men takket være lett "cruising" inn av TIL, og i tillegg av litt sløsing av klare målsjanser endte det litt unna rekorden.  

Dommer var Jørn E. Schjetne fra Fløya.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 11.04.2004

Del dette: