Tippeligaen 2000: Tromsø IL - Bryne

Ole Andreas Nilsen har vært innvolvert i alle TILs fire mål så langt i sesongen. Hans presise "servitørfot" bør ha overbevist alle som så på Nilsen, som et usikkert kort i angrepsrekka. Ellers var fotballpresident Per Ravn Omdal på Alfheim for å se på forholdene, og hvilken virkemidler Tromsø IL må bruke for å få gressmatta klar til seriestart. Han lot seg imponere over det arbeidet som gjennomføres. - Jeg er veldig imponert over det de gjør her oppe. Det er ikke minst utrolig bra frivillig innsats. Og banen er jo fantastisk god, skryter Omdal.

Så tilbake til Ole Andreas servitørfot: 1-0: Nilsen legger et høyt innlegg. Roar Christensen og Tryggvi Gudmundsson spiller rollene som Klabb og Babb før Jonny Hanssen setter ballen sikkert i mål. 2.0: Hardet og presist innlegg fra Ole Martin Årst, som Tryggvi header inn i feltet. Der stormer Thomas Hafstad frem og springer ballen i mål.

3-0: Ole Andreas fri på kanten, der han legger perfekt ut langs bakken til Olav Råstad, som styrer ballen rolig i hjørnet. Det var en debutant med denne gangen, Morten Gamst Pedersen.  

Dommer var Kjell Alseth fra Stjørdals/Blink.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 10.04.2004

Del dette: