Tippeligaen 2000: Molde - Tromsø IL

Ja, så har Rune Lange slettet Sigurd Rushfeldts klubbrekord og scoret Tippeligamål nummer 50. Men etter kampen var målmaskinen mest opptatt av at TIL endelig klarte poeng på bortebane.

Første omgang var meget godt spill fra TILs side, synd de fikk et par tullmål  i mot, det ødela mye. Rune åpnet målfesten i Molde etter en knapp halvtime. TIL brøt høyt oppe og Thomas Hafstad fant Rune med en perfekt pasning. TILs toppscorer løftet ballen elegant i mål.

Så fikk Molde straffe, av den billig sorten. Og på Moldes andre sjanse gikk de i ledelsen med 2-1. Da tok Robin Berntsen ansvar. Han brøt et Molde-angrep, ble med opp og luktet retur da Roar Christensen ladet kanonen. Retur ble det - og da var den gamle toppscoreren i Fløya fra 1989 på rett plass. Kontrollert bredsidet han inn 2-2.

Etter pause fikk TIL trøbbel. Molde scoret kjapt - etter en corner. Men igjen kom kvitteringen med en gang. Svein Morten slo en nærmest genial pasning til Tryggvi Gudmundsson, som hadde masse tid og plass - og slo tunnel på Morten Bakke i Molde-målet.