Cup NM 3.runde 2000: Tromsø IL - Alta IF

I fjor scoret han fire mål i første runde - og ti cupmål totalt. Nå rakte Tryggvi Gudmundsson tunge til Alta, som sjokkerte med å ta ledelsen rett etter  pause. Men islendingen ordnet opp. Først med målgivende til Rune Lange - og så med ekte hat-trick på åtte minutter.

Og her er TIL-målene:   67 min.:  Glimrende TIL-angrep. Jonny Hanssen til Thomas Hafstad til Tryggvi som er i fart og slår hardt inn på første. Der kommer Rune Lange susende og styrer ballen hardt i mål, 1-1.    70 min.:  Rollebytte, Rune Lange slår inn fra høyre. Tryggvi scorer enkelt fra kort hold.

73 min.: Thomas Hafstad bryter. Lange får ballen, slår hardt inn til Gudmundsson, som igjen scorer fra kort hold.   78 min.:  Glimrende kombinasjon mellom Gudmundsson og Lange. Tryggvi kommer alene og scorer sikkert med kontant skudd i lengste hjørne.

Dommer var Tor-Arne Fiskum fra Bossmo & Yttern.

Oppdatert: 10.04.2004