Tippeligaen 1999: Tromsø IL - Molde

I cupkampen mot Stabæk vandret Roger Lange av Alfheim som en helt. Nå spilte han nok en gang en solid match, og temmet Molde-spissen Andreas Lund.  Men: Eldstemann Lange ble syndebukken - utrolig nok !

Den første tabben kom i en duell der Andreas Lund ikke var motstander - for en gangs skyld.  Jo Tessem kom seg forbi Robin Berntsen, men i møte med Roger Lange gikk Molde-spilleren i bakken, og dommeren dømte korrekt straffespark. Og straffe er mål!

Til skapte uvanlig lite. To-tre brukbare muligheter før pause. Da Bjørn Johansen utlignet til 1-1 , kom goalen etter TILs første sjanse i andre omgang. To minutter før slutt legger Roger Lange en annen Molde-spiller i bakken, frisparket blir ekspedert i mål.