Tippeligaen 1999: Skeid - Tromsø IL

Det var nesten Ex-Files på humpete Voldsløkka i hovedstaden.  TIL misset sjanse på sjanse i andre omgang og fikk endelig 1-1  - fire minutter før slutt. Men så - to minutter på overtid - scoret Skeid seiersmålet. Vantro TIL-spillere så det, men trodde det knapt. - Et under vi ikke scorer tre-fire mål i andre omgang - sier Terje Skarsfjord.

For dette er en kamp hvor TIL så absolutt burde vunnet - ikke minst på bakgrunn på det som skjedde etter pause. I første omgang var TIL stort sett dårlige, både offensivt og defensivt. Skeid får en tidlig scoring, etter en feilvurdering av Thomas Tøllefsen.

- Det som skuffer meg er at vi lar oss stresse av den tidlige scoringen. Det er unødvendig, mente Terje Skarsfjord, som også lurte på om ballen egentlig var inne da Skeid tok ledelsen. Det var etter pause TIL virkelig kjørte kampen. Og da kom sjansene. Andreas hadde tre store.  Olav skjøt i stanga to ganger.

Tryggvi hadde et frispark Skeid-keeper blekksprut-reddet på streken. Men fire minutter før slutt kom den mildt sagt fortjente utligningen. Thomas Hafstad fant Rune inne i feltet. Rune gjorde alt rett og sendte læret i hjørnet. Og Skeid tok ufortjent seieren på overtid.