Cup NM 2.runde 1999: Tromsø IL - Skjervøy IK

Endelig sa Tryggvi Gudmundsson - etter å ha scoret i sluttminuttene. - Elendig sa TIL-trener Terje Skarsfjord da dommeren hadde blåst av kampen. For dett var en kamp hvor TIL på alle måter slet. Både spillemessig - og foran mål, derfor pakket ikke Skarsfjord formuleringene inn i bomull.

Det tok ikke mer enn drøye fem minutter før vi ante at dette ikke ville bli noen heidundrende forestilling. Da Thomas Tøllefsen mistet et ikke altfor vanskelig frispark fra Roger Johansen, i beina til Kjell Hugo Henriksen, som scoret lett fra kort hold.

TIL kom liksom aldri i gang etter SIK-sjokket. Det var ingen rytme i spillet. Det varte og rakk før TIL kom ajour. Symbolsk nok måtte det et straffespark til for å få inn utligningen, og her feilet ikke Thomas Hafstad. Så ble det igjen brent noen feite sjanser, før Gaute Helstrup - TILs bestemann, gjorde det han har for vane på krøllgresset i Tromsdalen - å score mål.

Andre omgang var en lidelse. Skjervøy ville ikke angripe og lå på egen halvdel med halve bygda. TIL ville ikke så mye, men når sjansene kom innimellom ble de misbrukt. Tryggvi Gudmundsson som var den verste synderen i så måte - før han på pasning fra Ottosson endelig klarte å få ballen i mål.  

Dommer var Ole E. Sørdahl fra Fauske/Sprint.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 09.04.2004

Del dette: