Tippeligaen 1998: Vålerenga IF - Tromsø IL

VIF-trener Drillo syntes TIL hadde fortjent noe mer enn 0-1. VIFs mirakelmann tror at samme taktiske opplegg som i denne kampen, kan gi poeng mot Rosenborg på Lerkendal i siste serierunde. - Spill gjerrig og lavt. Det er ikke annet å gjøre i den situasjonen TIL er i nå, sa Drillo, mens skuffende TIL-gutter ruslet ut av Bislett.

Ja, dette er gode råd for Bård Flovik & co og ta med seg. Men etter nok et nederlag, det femte på de seks siste kampene, spørs det om ikke det er Haugesund som må gjøre jobben for TIL. Haugesund kan passere Kongsvinger på tabellen med seier nettopp mot KIL, i den siste kampen. Det betyr at KIL, som må vinne for å passere TIL på tabellen, får en meget vanskelig jobb i vest.

Vi må reise til Trondheim med trua på at vi kan ta poeng - selv om det ser ut til at alt går mot oss for tida, sier TIL-kaptein Bjørn Johansen. Han syntes TIL gjennomførte en taktisk god kamp. Vi lykkes hundre prosent med taktikken. Vi slipper nesten aldri VIF til, samtidig som vi skaper nok sjanser til å score både ett og to mål. Så fikk VIF et drittmål, vanvittig utur, sier en deprimert Bummen.  

Dommer var Roy Helge Olsen fra Harstad.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys).

Oppdatert: 09.04.2004

Del dette: