Tippeligaen 1998: Tromsø IL - Strømsgodset IF

Referat:   TIL var best, skapte klart mest (9-3 i sjanser), men måtte likevel nøye seg med ett poeng. Det føltes som et nederlag for gutan. - Det føles utrolig bittert at vi ikke vinner. Vi produserer så mange sjanser at vi burde vunnet med både tre og fire mål - selv om vi slipper inn to, deppet Bjørn Johansen i garderoben. Og vi skjønner skuffelsen. Godset stilte uten Jostein Flo, og hadde heller ikke med seg noen av sine to langkastere nordover.

TIL dominerte totalt den første halvtimen, Tryggvi Gudmundsson holdt på å score med luggen etter bare seks minutter, og Morten Kræmer svidde fingeren til keeper Ødegård etter 13.  Så kom to sjanser av det feite slaget. Gudmundsson først - med høyrefoten som ikke er godfoten. Men skuddet traff Wæhler på streken midt i planeten.

Deretter Roar Christensen som nærmest løp igjennom. Han fyrte av med venstre, men keeper serverte en redning nærmest i Schmeichel-klasse. Godset kom mer med etter den første halvtimen, og Thomas Wæhler scoret enkelt, dermed kunne Godset gå til pause med ledelse.

I løpet av to minutter i andre omgang snudde TIL kampen, først med scoring av Tryggvi, så med scoring av Rune Lange. Dermed var løpet kjørt trodde vi. For Gjestene hadde enda mindre å by på etter pausen en før. Men Drammens-laget var effektive og klarte utrolig nok å utligne til 2-2.

Dommer var Rune Pedersen fra Sprint/Jeløy.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :08.04.2004