Tippeligaen 1998: Tromsø IL - Molde

Noen timer etter at Molde hadde utklasset TIL 6-2, kom følgende pressemelding: Trener for Tromsø Idrettslag, Håkan Sandberg har i dag stilt sin plass til disposisjon i håp om at dette skal hjelpe Tromsø Idrettslag til å holde sin plass i Tippeligaen, Tromsø Idrettslag tar dette til etterretning, og aksepterer fratredelsen.

For å komme til selve kampen, så var den begredelig. Molde tok rask ledelsen etter åtte minutter, og økte på rett før pause. To minutter ut i andre omgang sto det 3-0. Rune Lange var frampå å reduserte til 1-3. Molde putter på ytterlig to mål, før Rune Lange igjen scorer. Men Molde gir seg ikke, de setter sluttresultatet til 6-2, sju minutter før slutt.

Nå er det bare om å gjøre å berge plassen i Tippeligaen. Tror nok at hjemmekampene som har foregått på Valhall og Tromsdalen ikke har vært av det gode. Ser fram til Tippeligaspill på Alfheim Stadion neste år.

Dommer var Petter Chr. Singsaas fra Molde.

Oppdatert: 09.04.2004