Tippeligaen 1998: Molde - Tromsø IL

Det kunne stått 0-3 ved pause. Men så overtok TIL showet på "Røkke-løkka". Snudde 0-1 til 2-1 og kunne avgjort kampen etter å ha rundspilt serielederen. Derfot føles det bittert for gutan at det ble 2-2.

Det startet som et mareritt for TIL, da Andreas Lund headet inn 1-0 etter 90 sekunder - fullstendig umarkert og upresset. Og det kunne sett ille ut ved pause. For selv om det spillemessig var ganske jevnt, var det Molde som produserte de store sjansene. Thomas ga et par farlige returer og målscorer Lund brente et par feite muligheter.

Men i de første 25 minuttene av andre omgang var det TIL som tok fullstendig over. Midtbanetrioen Roar Christensen, Aleksej Eremenko og Bjørn Johansen dominerte midtfeltet totalt. Det førte til en rekke store sjanser, nesten sjanser og straffesituasjoner. Men mål ble det, Rune skjøt på direkten etter en miss fra Dos Santos. Med yttersida av høyrefoten sendte Lange læret perfekt i hjørnet.

Så kommer Rune igjen, spiller ballen ut til Roar, som slår perfekt til Hafstad. Han skyter på direkten rett i mål.  Serielederen ble totalt avkledd i denne perioden. Og hadde TIL fått 3-1 - slik de burde  - ville kampen vært punktert.  I stedet kom Molde tilbake mot slutten, og det ga sjanser - og det ga 2-2.

Dommer var Tommy Skjerven fra Kaupanger.

Oppdatert: 08.04.2004