Tippeligaen 1997: Tromsø IL - Stabæk

Referat:   Etter tapet for Stabæk rant det over for TIL-trener Håkan Sandberg. Mens han fotfulgte dommer Harald Hansen til garderoben, delte han ut karakteristikker som ikke egner seg på trykk i noen avis her til lands.  Nå leverer dommeren rapport  på TIL-trenerens oppførsel etter kampen.  Når folk roper personlige ukvemsord etter meg er jeg nødt til å skrive rapport, sa Hansen etter kampen. Med til historien er at TIL-treneren gikk til dommergarderoben og ba om undskyldning.

I en kamp TIL førte både spillemessig og sjansemessig fra første stund, var aldri marginene på TILs side.   Spillerne gjorde sitt ytterste, og laget spilte godt. Ingen var svake, men det var bare en av de dagene hvor ballen rett og slett ikke ville i mål. 

Før pause brant gutan det som var av sjanser. Nærmest var Patric Karlsson, som plutselig sto foran Stabæk-keeper Frode Olsen på sju meters hold. Men i steden for å blåse ballen i nettet, forsøkte svensken å lure Olsen med et løst skudd høyt oppe. Typisk nok gikk Stabæk opp og scoret på en av sine svært få sjanser, etter et kvarter av andre omgang. Deretter produserte TIL en haug med sjanser, men den gang ei, det ble nok et tap.  

Dommer var Harald Hansen fra Bodø/Glimt.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :08.046.2004

Del dette: