KvalikktilTippeligaen 1997: Tromsø IL - Eik

Referat:   Dette kan Tromsø IL aldri i verden rote bort!  4-0 mot et lite gjennombruddshissig Eik-lag er godt nok til spill i Tippeligaen også neste sesong, mener vi.

Det skal være forskjell på Tippeliga-lag og 1.divisjons-lag.  Og forskjellen ble åpenbar. Det tok bare seks minutter. Jonny Hanssen slo en lang ball til Ole Martin Årst. Årst nikket til Rune Lange, som sendte ballen i en høye bue over Eik-keeper.  Derfra og til pause var det i realiteten bare TIL.

Hva var mer naturlig enn at Bjørn Johansen - spilleren som bare for noe dager siden uttalte til Nordlys at han scoret for lite mål - gjorde 2-0 målet.  Han fikk ballen på 17 meter. og klinket til og ødela kvelden for Eik-keeperen. I vaken av sjokket kom nummer tre med en gang. Roar Christensen traff Rune Lange, og Rune vippet ballen forbi keeper. Midtveis i andre omgang fastsatte Roar Christensen sluttresultatet til 4-0.

Dommer var Kjell Alseth fra Stjørdals/Blink.

Oppdatert :08.04.2004