Cup NM 1.runde 1996: Ulfstind - Tromsø IL

TIL avanserte  greit til 2. runde i cupen mot Ulfstind. Skåret i gleden var Stein Berg Johansens skade tidlig i kampen (strekk bak låret).  Stein er nok ikke klar mot Lillestrøm, sier TIL-trener Terje Skarsfjord.

Men vi har jo Ole Martin Årst, her startet han ballet med de to første scoringene.  TIL har ikke røket ut av cupen i første runde siden 1984. Og var ikke i nærheten her heller. Gutan virker bombesikre. Etter en halv times tid hvor hjemmelaget var med på notene, var det slutt for Ulfstind.

Ole Martin Årst scoret to raske og vakre mål, og kampen var i realiteten punktert. Ole Andreas Nilsen fikk legge på til 3-0 like før pause, etter å ha levert en meget god omgang.  Dagens prestasjon, og det vakreste målet vi har sett på krøllgresset, var Roar Christensens skudd fra distanse, sju minutter etter hvilen.

Og nå raknet det fullstendig for Ulfstind. Det ble to mål for Sigurd Rushfeldt, i en kamp han startet på benken.  I mål sto Thomas Tøllefsen med autoritet.

Dommer var Trond Magne Hansen fra Bardu.

Oppdatert: 06.04.2004