Tippeligaen 1995: Tromsø IL - Viking

Referat:   Viking-spillerne raste - og var forbannet på Stein Berg Johansen og dommer Sven Kjellbrott etter straffesparket som avgjode kampen. - Skuespill av Stein Berg Johansen, jeg var så vidt borti trøya hans, slikt er usportslig, mente Viking-backen Erik Fuglestad.  Han holdt meg igjen, det var straffe, sa Stein. Han hadde vært på banen i ti minutter da han bidro til tre meget viktige - men også omdiskuterte - TIL-poeng.

TIL hadde igjen vært det beste laget - og igjen misbrukt målsjanser i fleng. Klokka tikket mot 90 minutter og folk belaget seg på 0-0. Så bestemte Stein Berg Johansen seg. Han jobbet steinhardt på en tilsynelatende håpløs ball. Kom seg foran Fuglestad, tverrvente og falt.

Morten Pedersen satte straffen i mål.  Når alt kommer til stykke vant TIL fortjent. De skapte flest sjanser (10-3). Blant annet headet Thomas Hafstad i tverrliggeren. Bakover var TIL solid.

Thomas Tøllefsen spilte en strålende første omgang.   Dommer var Svein Kjellbrott fra Haugerud.

Oppdatert :05.04.2004