Tippeligaen 1995: Tromsø IL - Molde

Referat:   Så røk seieren TIL virkelig fortjente på Alfheim, at det ble uavgjordt var virkelig ufortjent. Denne kampen dreide det meste seg om hjemmelaget. Det var synd vi ikke fikk alle tre poengen, det hadde vi fortjent, sa Harald Aaabrekk, som knapt aldri har stått roligere på sidelinja noen gang. Han har hatt noen tøffe dager etter dramaet på Aspmyra 16. mai. Her var det endelig snakk om noe annet. Om god fotball. Om god underholdning. Og om en kamp som "levde" helt fram til fløyta gikk.

Molde åpnet best i de første fire fem minuttene, men så overtok TIL. På midtbanen hadde Bjørn Johansen bestemt seg for å være sjef. Han fikk med seg Bjørn Ludvigsen. Og sammen utraderte de Petter Rudi, som ble matchvinner i 1993. Og det var en av de to Bjørn-ene som sto bak TILs ledermål allerede etter ni minutter.

Ludvigsen overlappet på venstresiden, fikk ballen fra Sigurd og la hardt inn foran mål. Der kom TIL-spillerne i fart. Tore Andre bommet, men det gjorde ikke Thomas Hafstad. Narvik-gutten feide ballen i mål.  Molde svarte raskt - litt for raskt til 1-1. Resten av omgangen ble dominert av TIL.

I andre omgang kom Molde til hektene. Men også da brukte TIL ni minutter på å ta ledelsen. Tore Andre slet seg glimrende fri og avsluttet med et knallhardt venstrebeinsskudd oppe i hjørnet. Igjen kunne Molde å kvitterte.  Både Gutan og Molde hadde flere store sjanser uten å score i resten av kampen.