Tippeligaen 1995: Start - Tromsø IL

Referat:   Etter nesten fire måneder på sidelinja, gjorde Tor Andre Grenersen (25) - noe overraskende - comeback i Tippeligaen i kulingkastene på Sørlandet.  Og TIL-keeperen avslørte at han hadde Start-vansker. Han opptrådte usikkert i feltet, var slepphendt og tapte duellen med Petter Belsvik, da Start utlignet til 1-1.

Først på spillemøte før kampen ble det avslørt for spillerne at Grenersen skulle stå i mål. Thomas Tøllefsen som har vikariert for den skadde TIL-kapteinen i 13 kamper på rad, ble vraket. For unggutten fra Lyngseidet kom laguttaket som en rett høyre på hakespissen.

Første omgang startet med mål av Tore Andre Flo, og kontrollen var god defensivt. Start var best i andre omgang, fikk tidlig mål, og utligning. Og ti minutter senere fikk de også straffe etter at Per Egil Swift hadde revet ned Thomas Lund. Petter Belsvik satte straffen i mål.

Dommeren var Knut I. Johannessen fra Lyn.

Utarbeidet av Per Salomonsen (kilde:Nordlys)

Oppdatert :07.04.2004