Tippeligaen 1995: Lillestrøm SK - Tromsø IL

Referat:   TIL blir straffet bokstavelig talt, Steinar Nilsen river ned Arne Sandstø i TIL-feltet, LSK får straffe og legger på til 5-2. TIL lekker så det holder bakover, og etter fem nye bakover på Åråsen, gir TIL-trener Harald Aabrekk klar beskjed om hva som må gjøres for å få bukt på elendigheta: Vi må bli mer kynisk. Vi mister ballen for lett og får svi. Det betyr i klartekst, kjære lesere, at nå skal det beines unna ut av forsvarsonen i trengte situasjoner, ikke sløses bort med småspill som bare gir billige baklengst.

For i denne kampen var det gruelig svakt forsvars- og keeperspill. Midt opp i all den defensive elendigheten kommer det faktum at TIL faktisk scorer fire mål, og viser en imponerende moral. Per Egil Swift ga TIL ledelsen 1-0 på et flott skudd, minuttet etter er det 1-1. Og LSK forsatte helt til 4-1.

Men så viste Tore Andre Flo nok et stykke fotballtalent. Han fyrte av en suser oppe i hjørne bak Frode Grodås, men bare minuttet etter kom 5-2, og man avskrev TIL igjen.  Og tok feil igjen. For Bjørn Johansen ville det anerledes. Først kranglet han inn 3-5  tyve minutter før slutt.  Og med bare fem minutter igjen på klokka dundret han inn 4-5 bak en forvirret Frode Grodås. Det stoppet med det, tabellsituasjonen er fortsatt ikke god.